Hűtőházak hűtéstechnikai tervezése, építése, kivitelezése esetében mindig egyedi terveket készítünk a speciálisan tárolandó termék igényeihez mérten, hiszen más közeg szükséges a friss áruknak és más a fagyasztott áruknak.
Élelmiszer ipari termékek hűtésének tervezése során minden esetben figyelembe vesszük az adott termékhez kapcsolódó igényeket, úgy mint, tárolási mód, feldolgozási technológia, piaci igények és a logisztikai elvárások.
Közel 30 éves tapasztalattal és szakmai háttérrel az Inter-Thermo Kft. vállalja az alábbi feladatok mindegyikét:
A hőelvonással való tartósításnak két módja van: a hűtés és a fagyasztás. Mindegyik lényege az, hogy lelassítja, illetve megszünteti az élelmiszerekben végbemenő kémiai és biokémiai reakciókat, valamint lelassítja, megszünteti az élelmiszer termékekben lévő mikrobák szaporodását.
Hogy ezen feladatokat milyen mértékben valósítja meg, függ elsősorban az alkalmazott alacsony hőmérséklettől és annak időtartamától, másodsorban az élelmiszer kémiai összetételétől, a relatív páratartalomtól és a légmozgástól.
Forduljon hozzánk bizalommal, műszaki vezető kollégánk készséggel áll rendelkezésére.
Hűtőházak hűtéstechnikai tervezése, építése, kivitelezése esetében mindig egyedi terveket készítünk a speciálisan tárolandó termék igényeihez mérten, hiszen más közeg szükséges a friss áruknak és más a fagyasztott áruknak.
Élelmiszer ipari termékek hűtésének tervezése során minden esetben figyelembe vesszük az adott termékhez kapcsolódó igényeket, úgy mint, tárolási mód, feldolgozási technológia, piaci igények és a logisztikai elvárások.
Közel 30 éves tapasztalattal és szakmai háttérrel az Inter-Thermo Kft. vállalja az alábbi feladatok mindegyikét:
A hőelvonással való tartósításnak két módja van: a hűtés és a fagyasztás. Mindegyik lényege az, hogy lelassítja, illetve megszünteti az élelmiszerekben végbemenő kémiai és biokémiai reakciókat, valamint lelassítja, megszünteti az élelmiszer termékekben lévő mikrobák szaporodását.
Hogy ezen feladatokat milyen mértékben valósítja meg, függ elsősorban az alkalmazott alacsony hőmérséklettől és annak időtartamától, másodsorban az élelmiszer kémiai összetételétől, a relatív páratartalomtól és a légmozgástól.
Forduljon hozzánk bizalommal, műszaki vezető kollégánk készséggel áll rendelkezésére.